ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΩΓΗΣ ΑΧΤΙΔΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Σύλλογος Αρωγής Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β. Ελλάδος ΑΧΤΙΔΑ διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 20.00 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της ανέγερσης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που θα φιλοξενεί άτομα με αυτισμό και νοητική αναπηρία.

Προσκεκλημένος ο Δρ. Γιάννης Ασσαέλ, Ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Google DeepMind και Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος θα αναπτύξει στην ομιλία του το θέμα: Η Τεχνητή Νοημοσύνη προς Όφελος της Ανθρωπότητας – Εξελίξεις και Προοπτικές για την Ελλάδα.

Η βραδιά θα συνεχιστεί στο Allegro, όπου τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν και να ανταλλάξουν τα νέα τους, με κρασί και finger food, ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή τους συνάντηση. 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμή πρόσκλησης: 70€
Για κράτηση θέσεων μπορείτε να μπείτε στο link
 https://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=3190  (με επιπλέον χρέωση 4,20€ ανα εισιτήριο της πλατφόρμας viva wallet) ή στα εκδοτήρια του ΟΜΜΘ (περίπτερο Πλ. Αριστοτέλους ή στο ΟΜΜΘ 25ης Μαρτίου, Θεσσαλονίκη – Παραλία, 54646)

image.png

image.png