ΔΤ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΩΓΗΣ ΑΧΤΙΔΑ

Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση από τον Σύλλογο Αρωγής Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β. Ελλάδος ΑΧΤΙΔΑ!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ετήσια κεντρική εκδήλωση από το Σύλλογο Αρωγής του Συλλόγου Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε , περιελάβανε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία, που διοργανώθηκε στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης του Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης/Thessaloniki Concert Hall.
Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Δρ. Γιάννης Ασσαέλ , Ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Google DeepMind και Ειδικός Σύμβουλος στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος στην ομιλία του με θέμα «Η Τεχνητή Νοημοσύνη προς Όφελος της Ανθρωπότητας – Εξελίξεις και Προοπτικές για την Ελλάδα», εντυπωσίασε το κοινό παρουσιάζοντας δείγματα εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης τόσο στην καθημερινή ζωή μας όσο και στις επιστήμες και στην εκπαίδευση.
Στη συνέχεια ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδραστική συζήτηση και Q&A ανάμεσα στο κοινό και τον Δρ. Γιάννη Ασσαέλ.
Η βραδιά συνεχίστηκε με κρασί και finger food στο Allegro.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ανέγερσης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που θα φιλοξενεί άτομα με αυτισμό και νοητική αναπηρία.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν θερμά στο αίτημα του και τη στήριξαν με χορηγίες. Συγκεκριμένα ευχαριστεί τις εταιρίες: